Zorg voor een helder uitzicht met glasbewassing van Pandschoon

Zorg voor een helder uitzicht met glasbewassing van Pandschoon

Zorg voor een helder uitzicht met glasbewassing van Pandschoon

Uw pand is weer schoon 

Ramen wassen kan een tijdrovende en riskante klus zijn, vooral bij hoge gebouwen.

Het streeploos laten opdrogen van een ruit is een vak apart. Pandschoon beheerst dit vak. Onze professionele glazenwassers wassen op veilige wijze al uw ramen.

Glasbewassing door Pandschoon

We gebruiken moderne en innoverende gereedschappen en hulpmiddelen om veilig en correct al uw ramen te reinigen - ook op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Daarvoor gebruiken we de bij u aanwezige voorzieningen op of aan het gebouw of onze hoogwerkers.

Ook wassen we ‘met de steel’. Al onze glazenwassers zijn VCA-gecertificeerd en SVS-gediplomeerd als vakbekwaam glazenwasser. Uiteraard werken ze in representatieve, uniforme kleding.

Telescoopbewasssing

Met onze telescoopwassystemen met osmosewater kunnen we, zowel binnen als buiten, zelfs de ogenschijnlijk onbereikbare plekken bereiken. Het resultaat is altijd stralend en streeploos, voor zowel de ramen als de kozijnen.Een geregelde glasbewassing zorgt niet alleen voor een helder zicht maar ook voor het behoud van het pand. Door regelmatige reiniging van uw kozijnen zijn schilderbeurten minder vaak nodig en verdient een goede glazenwasser zichzelf dus terug.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Bel ons tijdens kantooruren op 06-38 32 34 74 of stuur een e-mail.
Buiten kantooruren bereikt u ons op 06 - 38323474. U kunt ook een offerte aanvragen.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is water waaruit verontreinigingen zoals kalk, chloor, zouten en metalen zijn verwijderd. Uitermate geschikt om uw ramen mee te wassen voor een streeploos resultaat.

Neem contact op