De bouwplaats schoon en op orde met Pandschoon

De bouwplaats schoon en op orde met Pandschoon

De bouwplaats schoon en op orde met Pandschoon

Uw pand is weer schoon 

Op een bouwplaats moet hard worden gewerkt.

Wij nemen graag wat van dat harde werk uit handen door het verzorgen van de keet, schaftwagen of door middel van een boodschappendienst. Ook regelen we bouwopruimers voor u, zodat u niet al het zware sjouwwerk zelf hoeft te doen.

Keetschoonmaak door Pandschoon

De keet op een bouwplaats moet schoon en ordelijk zijn. Onze keetdame helpt hierbij. Deze hulp kan variëren van een dagelijkse schoonmaak tot een wekelijkse grove schoonmaak. De frequentie kunt u zelf bepalen. Elke dag zijn er teams van ons onderweg die in overleg met u de keet kunnen schoonmaken wanneer u dat wenst. Maak regelmatig gebruik van onze keetschoonmaak, of laat deze eenmalig reinigen na een periode van hard werken. Onze keetdame kan ook worden ingezet als koffiedame.

Neem contact op

Boodschappendienst en bouwopruimers

Boodschappendienst

U kunt dagelijks gebruik maken van onze boodschappendienst. Geef aan ons door wat u nodig heeft en wij regelen de rest. We zorgen voor vers brood van de warme bakker en verse vleeswaren van de slager.

Bouwopruimers

Een opgeruimd project is een veilig project. Daar zorgen onze bouwopruimers graag voor. Zij weten wat hun te wachten staat en houden van dit 'stevige' werk.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Bel ons tijdens kantooruren op 06-38 32 34 74 of stuur een e-mail. Buiten kantooruren bereikt u ons op 06 - 38323474. U kunt ook een offerte aanvragen.