Speciaal onderhoud van uw computers, graffitiverwijdering en meer in Wormerveer

Speciaal onderhoud van uw computers, graffitiverwijdering en meer in Wormerveer

Speciaal onderhoud van uw computers, graffitiverwijdering en meer in Wormerveer

Uw pand is weer schoon 

Wilt u uw kantoor extra laten reinigen? Of wilt u graffiti van uw pand laten verwijderen? Wij leveren diverse extra diensten, voor een echt schoon gevoel.

Computerschoonmaak: kleine investering met groot effect

Een frisse werkplek met gereinigde computers is hygiënisch en werkt prettig. Wist u ook dat schone apparatuur bijdraagt aan een lager ziekteverzuim? Onderzoek toont aan dat de bacteriën op toetsenborden verkoudheid en huidirritaties kunnen veroorzaken. Wij houden uw computerapparatuur schoon.

Hygiëne en storingvrij

Computers en andere kantoorapparatuur trekken dagelijks een grote hoeveelheid stof en ander vuil aan. Dit kan defecten en storingen veroorzaken. Ook door gebruik wordt uw apparatuur vies. Vet, broodkruimels, stof, haren en huidschilfers komen terecht op plekken waar je moeilijk kunt schoonmaken, zoals een toetsenbord. Een ideale broedplaats voor bacteriën. Door uw computers regelmatig te laten reinigen verlengt u niet alleen de levensduur van uw apparatuur, maar draagt u ook bij aan een gezonde en prettige werkomgeving. Wij reinigen voor u:


 • Toetsenborden en muizen
 • Computers en laptops
 • Printers, faxen en kopieerapparaten
 • (Mobiele) telefoons
 • Complete systemen
 • Technische ruimtes en serverruimtes
 • Meld- en regiekamers

Zorgvuldig, grondig en snel

Onze vakbekwame medewerkers inventariseren uw apparatuur, werkplekken en de mate van gebruik. Op basis van uw situatie maken we een voorstel op maat, waarmee wij uw apparatuur weer in optimale staat brengen. De reiniging gebeurt zowel in- als uitwendig. De apparatuur wordt stofvrij gemaakt en met speciale reinigingsmiddelen schoongemaakt. Indien gewenst wordt er een antistatisch middel aangebracht om het aantrekken van stof tegen te gaan.We kunnen ook een desinfectant en een kiemreducerende coating aanbrengen. De reiniging per computer duurt, afhankelijk van de vervuiling, gemiddeld 15 minuten. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en werken uitsluitend met specialistische apparatuur, materialen en middelen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Graffitiverwijdering

Graffiti wordt ongevraagd aangebracht en wordt gezien als een kunstuiting - alleen zelden door de eigenaar of gebruiker van het pand. Wij reinigen uw gevel en herstellen de schade.

Speciale graffitidiensten en -behandelingen


Voor de verwijdering van graffiti gebruiken wij verschillende technieken. Welke techniek het meeste effect heeft, is afhankelijk van de gebruikte verf, de soort ondergrond en de te verwachten schade die door verwijdering kan ontstaan.

We zorgen ervoor dat uw pand met de voor uw situatie juiste techniek graffitivrij gemaakt wordt. Daarnaast kunnen we de gevel preventief behandelen, zodat graffiti in de toekomst eenvoudiger te verwijderen is.

Ik wil graffiti laten verwijderen

Vakkundige wand- en plafondreiniging

Een vervuild plafond en vervuilde wanden zien er niet alleen onverzorgd uit, ze kunnen ook problemen opleveren voor medewerkers met ademhalingsmoeilijkheden of allergieën. Tijdige en juiste reiniging voorkomt deze problemen en zorgt er bovendien voor dat schilderen of renoveren uitgesteld kan worden.

Schoonmaak van plafonds, wanden en ventilatieroosters


De lucht in gebouwen bestaat uit componenten zoals stuifmeel, schimmels en vezels die zich hechten aan plafonds en muren. Vaak is dit niet direct zichtbaar, omdat sprake is van 'egale' vervuiling. Na reiniging valt pas op hoe vuil het plafond en de wanden waren. Pand Schoon heeft ervaring met alle wand- en plafondmaterialen en we weten precies wat nodig is om ze grondig schoon te maken. We reinigen ook uw lichtarmaturen en ventilatieroosters. Zo nodig vervangen we onderdelen, zoals lampen en starters. Uiteraard zorgen we er daarbij voor dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden.

Ik wil mijn wanden en plafond laten reinigen
diepte reiniging

Dieptereiniging

Goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw (keuken)apparatuur en sanitair. Kies daarom voor een dieptereiniging van Pandschoon. Wij verzorgen dan een zéér grondige schoonmaakbeurt als aanvulling op de dagelijkse en periodieke reiniging.

Professionele dieptereiniging

Tijdens de dieptereiniging verzorgen wij de reiniging van zaken die geen dagelijks onderhoud nodig hebben. Is het tijd voor een écht grondige schoonmaak? Onze deskundige medewerkers verzorgen voor u:

 • Dieptereiniging van sanitair en keukenapparatuur
 • Dieptereiniging van plafonds, vloeren en wanden
 • Controle en herstel van kitranden, kraanrubbers en sifons
 • Inspectie en ontkalken van sanitair en apparatuur
Ik wil een dieptereiniging van mijn pand